WhatsApp

Toerclub Boxmeer maakt gebruik van WhatsApp. We moedigen ieder lid aan om via de groepsapp zich aan te melden voor een clubrit. Dit stimuleert ook anderen om te komen. Zeker als de weersomstandigheden twijfelachtig zijn. Zelf kan je dan ook vooraf zien wat de opkomst bij een rit zal zijn. 
Om dit te vergemakkelijken wordt er voorafgaand aan elke rit een WhatsApp-peiling verstuurd. Hierin geef je aan of je meerijdt en met welke snelheidsgroep. Een keuze kan op ieder moment weer aangepast worden mochten de plannen wijzigen.  
 
We werken met vier verschillende WhatsApp-groepen: 
  • TCB RACE Ochtend: voor de RACE ritten op dinsdag en vrijdag ochtend 
  • TCB RACE Avond: voor de RACE ritten op dinsdag en donderdag avond 
  • TCB RACE Zondag: voor de RACE ritten op zondag 
  • TCB MTB: voor de MTB-ritten 
Er is gekozen voor deze vier groepen omdat er veel leden zijn die nooit deelnemen aan bijvoorbeeld de ochtend-, of de avond- of de MTB-ritten. Hierdoor voorkomen we dat leden worden 'lastiggevallen' met onnodige appverkeer.  
 
Ieder lid kan zich aanmelden voor (meerdere van) de WhatsApp-groepen. Dit kan middels onderstaande hyperlinks of de QR-codes op deze pagina. Klik op de link op je telefoon waar WhatsApp op is geïnstalleerd, of scan de QR code met de camera van je telefoon.   Ben je geen lid van Toerclub Boxmeer dan heeft aanmelden geen zin. De beheerders van de WhatsApp-groepen zullen je aanmelding niet goedkeuren.
TOP
Land van Cuijk