‹ Terug naar overzicht

GKB Verrassingskoers 1 - poging 2

Let op: deze activiteit is al geweest!
Donderdag 16 mei 2024
18:30 uur | Kocken | ?
Groep 1Groep 2Groep 3VuttersgroepPlusgroepATB

Na het onweer op 3 mei, waardoor we de rit moesten annuleren, hierbij opnieuw op het programma: GKB Verrassingskoers 1

GKB Verrassingskoers, 2e poging

Zorg dat je erbij bent!

Na het onweer op de oorspronkelijke datum gaan we het komende donderdag gewoon nog een keer opnieuw proberen: Ronde 1 van de GKB Verrassingskoers. 

De finishstreep trekken we dit keer bij Het Posthuis in Beugen. Daar is voldoende terrascapaciteit voor ons gereserveerd voor een mooie derde helft.

De start is uiteraard gewoon bij Kocken. Voor verdere info, zie onderstaande tekst.

Wij hebben d'r zin in! Jij toch ook?

 

Met vriendelijk groet,

De GKB commissie

 

PS. Het zou zomaar kunnen dat het gezellig wordt ;-). Denk daarom ook aan een lampje voor de terugweg vanuit Beugen.Oorspronkelijk bericht:

Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Word jij dit jaar de winnaar van de Gérard Kocken Bokaal?

De strijd brandt weer los. In een serie van in totaal vier ritten gaan we bepalen wie dit jaar de wisselbokaal in ontvangst mag nemen.

De eerste van de vier GKB Verrassingskoersen wordt gereden in viertallen. Start is tussen 18.30u en 18.45u. Zorg dat je op tijd bent zodat we groepjes van gelijkgestemden kunnen vormen.

Net als vorige jaren rijden we namelijk een tijdrit waarbij je als groepje zo goed mogelijk de door jullie zelf opgegeven gemiddelde snelheid probeert te benaderen. Dit uiteraard zonder gebruik te maken van elektronische hulpmiddelen. (Digitale dopingcontrole bij vertrek!). Nieuw dit jaar is dat er aan elk van de ritten een verrassingselement wordt toegevoegd.

De finish is bij Pub Esser op het terras, met uiteraard een drankje op kosten van de penningmeester en mooie dagprijzen die beschikbaar zijn gesteld door Gérard Kocken.

Woensdagochtend sturen we voor deze rit een peiling rond. Wacht dan niet te lang met aanmelden zodat de organisatie weet waar ze aan toe zijn.

Zit je nog niet in een van de app-groepen? Kijk dan op onze website (https://www.toerclubboxmeer.nl/algemene-informatie/whatsapp/).

Heb jij zin in een sportieve fietsrit met een knipoog? Laat je dan verrassen door de GKB Verrassingskoers. Tot donderdag!TOP
Land van Cuijk