Kampioenen 2023 bekend

Vrijdag 26 januari 2024
De kampioenen zijn weer bekend en de wisselbokalen hebben weer een nieuwe tijdelijke eigenaar. Nou ja….
 
Tijdens de ALV werden zoals te doen gebruikelijk de winnaar van de Gérard Kocken Bokaal en de Struukduukkampioen bekend gemaakt.

Winnaar van de Gérard Kocken Bokaal werd Erik van Uden. Hij scoorde het afgelopen jaar het beste tijdens de tijdritten en mag zich daarmee tevens clubkampioen van 2023 noemen. Erik kon helaas niet op de ALV aanwezig zijn. Zoals dat dan bij een sportgala gaat, werd de prijs bij verstek uitgereikt. Misschien was dat maar goed ook aangezien de wisselbeker op weg naar de ALV tegen het asfalt ging en sneuvelde. Maar geen paniek Erik, we lappen de beker voor je op en zorgen dat deze, samen met het kampioensshirt en de cadeaubon, netjes bij je wordt afgeleverd. Gefeliciteerd!
 
Een prijs die wel uitgereikt kon worden was de Struukduukbokaal, de prijs voor de MTB-er met de meeste (onschuldige) valpartijen het afgelopen jaar. De prijs werd uitgereikt door de uittredend Struukduukkampioen Gijs Aben. Op basis van een zoals gewoonlijk weer uiterst dubieuze puntentelling was zijn conclusie dat de prijs zonder enige twijfel aan Freek Derks moest toekomen. Gelukkig was Freek er blij mee. Proficiat Freek!

Toerclub op Strava

TOP
Land van Cuijk