Uitslag GKB Verrassingskoers rit 2

Zondag 09 juni 2024
Uitslag GKB Verrassingskoers rit 2

Afgelopen donderdag hadden we weer een mooie Verrassingskoers met dito weer op de rol staan.

De TCB Avond app (mocht je je nog niet aangemeld hebben in de TCB Avond app doe dit dan zo spoedig mogelijk want 4 juli - zet maar vast in de agenda - is alweer weer de volgende tijdrit) had goed gewerkt want alle 22 aangemelde fietsers waren aanwezig. Er werd in 8 groepjes vertrokken voor een uitgepijlde ronde van circa 44 km achterlangs Overloon. Het weggetje via de Ballonzuil was een echte verrassing voor de meesten en derhalve werd deze nogal eens gemist en zelfs zodanig dat Merselo door sommigen onnodig werd bezocht.

De snelle mannen waren op 2 sec na met een gemiddelde van 33,3 km en wat extra km's praktisch op de opgegeven tijd gefinished en zo konden Carlo Hendriks, Hans van de Oever en Mark Peters de cadeaubon van Gérard Kocken in ontvangst nemen. Dit ondanks de haperende elektronische schakeling van Mark.

Als eindspel stond er bij terugkomst op het terras van Pub Esser een racefiets klaar. Door één persoon uit iedere groep moest zo snel mogelijk het achterwiel worden gedemonteerd, een rondje om de bierton worden gelopen, om vervolgens het wiel weer te monteren. 
De drie snelste groepen verdienen hiermee successievelijk 5- 3-1 bonuspunten voor het GKB eindklassement.

Een geslaagde avond! Voor de volgende Verrassingskoers hebben we weer een nieuwe verrassing voor jullie in petto. Tot dan!

 

Toerclub op Strava

TOP
Land van Cuijk