Hans Clubkampioen 2015

Zondag 06 maart 2016
Hans Sommers Clubkampioen


De winnaar van de Gerard Kocken Bokaal (clubprijs van de Toerclub Boxmeer) werd na afloop van de Algemene Ledenvergadering bekend gemaakt.
Na 4 tijdritten bleek Hans Sommers de winnaar te zijn geworden. Hans proficiat !

Ofschoon het de bedoeling was dat Gerard Kocken -als zijnde de naar hem vernoemde trofee - op de jaarvergadering van de toerclub de prijsuitreiking zou verzorgen was hij en echtgenote Josè helaas verhinderd en hebben we de prijsuitreiking daags daarna bij Gerard Kocken in de fietsenzaak Kocken Tweewielers nog eens dunnetjes overgedaan.
Aangezien we momenteel ook een zogenaamde Wall of Fame in de fietsenzaak hebben waarop alle winnaars van de afgelopen 25 jaar vermeld zijn (en nog ruimte hebben voor de komende 25 jaar) is onder deze Wall of Fame de Bokaal door Gerard en Josè overhandigd.

De eerste plaats voor de vierde en laatste individuele tijdrit was voor Rob Peters met 4 seconde verschil van de gereden t.o.v. de opgegeven tijd. Knappe prestatie. Helaas resulteerde dat in een vierde plaats in het eindklassement en net buiten de prijzen.
Voor het eindklassement van 2015 werden er 3 winnaars gehuldigd nl. voor de eerste, tweede en derde plaats
De verschillen waren klein dus tot de laatste tocht bleef het spannend wie uiteindelijk zou gaan winnen. De uitslag is als volgt:

1: Hans Sommers met 73 punten
2: Marcel v Haren met 71 punten
3: Peter Ebben met 69 punten

De winnaar heeft het kampioensshirt ontvangen, de Gerard Kocken cadeaubon en natuurlijk de bokaal. Tevens de eervolle vermelding op de Wall of Fame en bijgeschreven op de bokaal zelf die het hele jaar een prominente plaats bij Hans thuis krijgt.

Bijgevoegd de uitslag van de vierde tijdrit en het eindklassement.

Toerclub op Strava

TOP
Land van Cuijk