Toerclub Boxmeer

Wie zijn we?
Toerclub Boxmeer is opgericht in 1980. De doelstelling is om op recreatieve basis actief met fietssport bezig te zijn. De leden, inmiddels hebben we er ca. 120, zijn mannen en vrouwen uit Boxmeer en omgeving in de leeftijd van 15 tot 75 jaar. Er wordt op de racefiets en de mountainbike gefietst.

Motto
Het motto van de vereniging is “samen uit, samen thuis”. Er wordt gereden met meerdere groepen, met verschillende snelheden. 
 
Programma
Er worden het gehele jaar fietsactiviteiten georganiseerd. Een  programma waarbij de beginnende als ook de meer geoefende toerfietser aan zijn trekken kan komen.  Het zomerprogramma is gekoppeld aan de zomertijd, dus vanaf eind maart tot eind september, uiteraard hebben we de gehele winter doorgefietst.
Daarnaast organiseren we bijzondere activiteiten over het jaar heen.
 
Waar kan ik info krijgen of me aanmelden? 
Iedereen van 15 jaar of ouder kan geheel vrijblijvend enkele weken meefietsen om te kijken of onze formule je bevalt. Daarna kunt je besluiten wel of geen lid te worden. Zelfs alleen lid worden voor de NTFU verzekering of de overige voordelen die we bieden is een optie, je bent uiteraard niet verplicht steeds mee te fietsen.

Wil je enkele keren meefietsen of heb je andere vragen, stuur dan een e-mail naar toerclub-boxmeer@hotmail.nl voor meer info.
 
Een keer vrijblijvend meefietsen?
We kunnen potentiële nieuwe leden mee laten fietsen met een gratis introducéverzekering. De introducé is dan tijdens een clubrit, georganiseerd door de vereniging, verzekerd tegen schade aan de fiets tot een maximum bedrag van € 500, Dit kan alleen door je tijdelijk aan te melden bij de NTFU. De duur van de introducéverzekering is maximaal 1 maand
De unieke voordelen van de NTFU introducéverzekering op een rij:
·        De fiets is verzekerd tegen schade tot een maximum van € 500,-
·        Men is verzekerd tijdens een clubrit van de vereniging of bij een door de vereniging georganiseerd wielersportevenement.
·        De verzekering is persoonsgebonden. Men is verzekerd voor de fiets waarop men tijdens het evenement rijdt.
·        De introducéverzekering is een product voor fietsers die (nog) geen lid zijn van de NTFU, maar die wel gebruik willen maken van de voordelen van een NTFU-fietsverzekering
 
TOP
Land van Cuijk